Дневен хороскоп за днес, 10 януари

DenNews.bg
10.01.2020
размер на текста:

Овен


Този петък няма да сте от най-кротките и най-толерантните. Опитайте се да се усмирите, за да не пострада някой.


Телец


Способността ви да решавате проблеми и да взимате решения днес ще е на ниво. Възползвайте се от това, за да се разделите с някои проблеми завинаги.


Близнаци


Днес няма да получите одобрението, което очаквате. Това не означава, че идеите ви не струват. Опитайте отново в друг ден.


Рак


Притесненията ви в по-голямата си част са неоснователни. Малко повече самочувствие ще накара плановете ви да се реализират добре.


Лъв


Днес ще бъдете разкъсвани от множество желания. За изпълнението на някои няма да ви достигне кураж. Помислете дали няма да съжалявате за това.


Дева


През този ден не се включвайте в интриги. Може и да блеснете, но ще е за кратко. А крайните последици са непредвидими.


Везни


Днес не надценявате силите си. Еуфорията ви може да се дължи на друго и много бързо да ви остави без сили в най-неподходящия момент.

 

Скорпион


Днес може да осъзнаете сериозна загуба. Всъщност това, което се случва сега води началото си отдавна, но не сте си давали сметка за мащабите му.


Стрелец

 

Това е ден, в който ще имате възможност да си позволите повече. Добре е да се замислите обаче дали имате нужда. Най-добре проявете сдържаност.


Козирог


Днес може да останете приятно изненадат от ваш стар познат. Неговото поведение ще ви покаже, че хората се променят, независимо от възрастта.


Водолей


Този петък разчитайте само на собствените ви сили. Трябва да докажете, че може да се справите и сами. Това е напълно според силите ви.


Риби


Днес не завиждайте на другите. Помислете дали няма да бъде по-добре да развиете някое от вашите качества. Помислете дали не се подценявате. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети