Дневен хороскоп за днес, 3 септември

DenNews.bg
03.09.2019
размер на текста:

Овен


Днес не превишавайте пълномощията си. Дори една добра инициатива от ваша страна може да бъде разгледана като "нежелана намеса" на един по-късен етап.


Телец


Днес не се принизявате до ничие ниво. Дори да става въпрос за ваш близък човек, вие останете на висота.


Близнаци


Днес не слугувайте на ничии интереси. Много вероятно е някой да си прави сметката без изобщо да смята да се съобразява с вас.


Рак


Днес ще преживеете красив ден, изпълнен с много романтика и споделеност. В работата ви очакват добри новини, плод на вашите усилия.


Лъв


Днес се опитайте да не забравяте важните отговорности за деня. Най-добре си направете списък и действайте по него, но внимавайте да не го забравите!


Дева


Днес не се двоумете да помогнете на близък човек. Освен че постъпката ви ще бъде оценена високо, самите вие ще научите ценен урок.


Везни


Днес е ден, в който да се посветите на положителните неща от живота. Не допускайте до себе си завист, слухове или участие в интриги.


Скорпион


Днес ще бъде решаващ ден за вас и вашите отношения. Може да се каже, че тези часове ще са показателни за същината на връзката ви. Наблюдавайте ги внимателни.


Стрелец


Днес не обещавайте нищо, което не можете да изпълните. В средата на деня ще ви се отвори свободно време, в което може да направите нещо за себе си.


Козирог

 

 

Това е добър ден за търговски разбирателства. Сделките, сключени днес ще осигурят една чудесна основа за бъдещето ви.


Водолей


Днес не спирайте на едно място и не поглеждайте назад в миналото. Сега е време, в което да се втурнете с всички сили напред.


Риби


Това е ден, в който може да намалите темпото. Ако имате много енергия може да си осигурите сериозно предимство в работата. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети