Марек 76 тръгна по план и с медал в новия сезон

DenNews.bg
29.09.2019
размер на текста:

Дея Милтанова и Симеон Стоичков от СКТМ „Марек 76“ започнаха новия сезон с призови места на Нацио-налния турнир по тенис на маса за деца до 12 години "Млад Олимпиец". Турнирът се проведе този уикенд в Момчилград, където взеха участие над 80 деца. Симеон Стоичков тръгна неуверено в началото на груповата фаза, но успя да се пребори за влизане основната схема. Във фазата на директните елиминации показа добра игра и достигна до полуфиналите на турнира, като за третото място се наложи над състезателя на СКТМ "Стамболийски" Нено Драгиев с резултат 3:0 гейма. Дея Милтанова спечели всички свои срещи в груповата фаза и с общо шест победи и една загуба достигна до престижното 5-о място.
"Страхотно представяне за начало на сезона на децата, изпълнихме плана. Адмирации за Симеон, спазвайки обещанието за медал и за характера, който прояви Дея при недоброто й здравословно състояние. Благодарности на родителите, спонсорите, Община Дупница и всички които ни подкрепят“, коментира треньорът Иван Иванов.
Следващите няколко седмици на клуба предстоят състезания при 15- и 18- годишните, както и на двата мъжки отбора в "А" и "В "група.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети