Кметът на Крайници получи трето заплашително писмо, този път го оставили с шепа пръст

DenNews.bg
24.09.2019
размер на текста:

Кметът на дупнишкото село Крайници Мариана Димитрова е получила трето заплашително писмо, този път неизвестните, които я подлагат на тормоз от 2 август, оставили и шепа пръст в плика.
Както писахме, на 17-и септември срещу къщата на Димитрова бе извършен варварски акт, като стени, прозорци, входната врата и пейки на двора бяха залети с червена блажна боя, така че да напомня на кръв. Цветята по двора, растения и обзавеждане бяха изпочупени.
Първото заплашително писмо Димитрова е получила на 2-и август. То е било придружено с букет цветя. За втори път кметът получава заканително писмо на 16-и септември, ден преди вандалската атака срещу дома й. Третото писмо е получено в неделя.
Всички писма са с еднакъв тон и заплахи Димитрова да се откаже от предизборната надпревара, ако не иска да й се случи нещо.
Припомняме, че Марина Димитрова до момента има три кметски мандата. Въпреки сегашната дръзка и вандалска атака и само няколко часа, след като е получила третото заплашително писмо, тя се е регистрирала в ОИК-Дупница като кандидат-кмет на Крайници.
Димитрова няма обяснение и съмнения за това, кой може да стои зад мръсната кампания срещу нея, но заради тона на писмата и обвързването им с изборите, тя смята, че в основата на атаката са именно предизборни страсти.
В РУ Дупница е образувано досъдебно производство срещу неизвестен извършител. За момента все още следствието не дава резултати, но от полицията са категорични, че скоро криминалистите ще стигнат до извършителите.

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети