Малки дупничани бият лошо в Пазарджик

DenNews.bg
23.09.2019
размер на текста:

СК Патриот постигна поредния си успех на ринга, този път при най-малките. Дупничаните Мони Василев и Сашко Николов се представиха успешно в детско-юношеската гала вечер по кикбокс, провела се в Пазарджик. Мони Василев игра в категория до 60 кг., а Сашко Николов в категория до 45 кг. Двамата имаха за съперници представители на домакините от Спартак (Пз) и безапелационно, с технична игра, спечелиха мачовете си.
Събитието се проведе в парк „Острова“ в Пазарджик и бе първия по рода си с масово детско-юношеско присъствие.

Организаторът в лицето на треньора на Спартак Илко Аджов се справи перфектно, изтъкнаха от щаба на Патриот. Гала вечерта бе едно към едно с тези при професионалистите със светлини, водещ, музика. Състезателите играха с каски и протектори, като се проведоха 27 срещи.
В Пазарджик малките дупнишки бойци бяха подкрепяни от целия треньорски щаб на СК Патриот – Кирил Чакъров, Ани Минкова, Красимир Сулев и Драгомир Кацаров, както и от приятели, роднини и фенове от Дупница. „Отново показахме, че клуба има много таланти, които ги чака светло бъдеще в спорта“, коментира председателят Кирил Чакъров.
 

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети