Дневен хороскоп за днес, 20 септември

DenNews.bg
20.09.2019
размер на текста:

Овен


Намеренията ви днес може да са взривоопасни. Идеите ви са добри, но не са съобразени с реалността. Рискувате да се изложите.


Телец


Това е ден, в който ще имате шанс да постигнете всичко, което искате в личния си живот. Сега може да се договорите за най-изгодните за вас условия.


Близнаци


Днес ви очаква добра новина. Обстоятелствата ще се подредят така че да ви е най-удобно да развиете и осъществите намеренията си.


Рак


Днес не попадайте в плен на разкази за чужд живот. Ако се замислите във вашето всекидневие има много по-ценни моменти!


Лъв


Това е добър ден за разчистване на всичко ненужно. Не се подавайте на емоциите. Нищо, което не сте ползвали повече от година не ви е нужно.


Дева


Днес не задавайте излишни въпроси. Така може да бъдете заподозрени в прекалена разсеяност. Ако проявите достатъчно търпение ще разберете всичко.


Везни


Днес ще сте приятна и търсена компания. Хубаво е да прецените с кого точно искате да прекарате деня, за да не става навалица.


Скорпион


Днес не прекалявайте с желанията. Едно ви е напълно достатъчно, ако покрива ваша голяма мечта.


Стрелец


Трудният период за вас още не е свършил. Разнообразяването обаче ще ви даде много. Заемете се с нещо различно и нетипично за вас. Може да е свързано с изкуство.


Козирог


Днес няма да може да се измъкнете от задълженията си. Върху вас ще се стовари и стар дълг. Опитайте се да приключите с всичко навреме.


Водолей


Това е ден, в който ще имате смели планове за вашето бъдеще. Те обаче ще искат сериозно финансиране и това е най-важното, което трябва да решите.


Риби


Този петък не правете компромиси със себе си. Ще ви помолят за услуга, но ако нямате желание не се колебайте да откажете. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети