Дневен хороскоп за днес, 2 септември

DenNews.bg
02.09.2019
размер на текста:

Овен


Опитът ви вече е доказал, че понякога е по-добре да отстъпите и днешният ден ще изиска точно това от вас. Няма да ви се налага да чакате много, за да разберете, че сте постъпили изключително мъдро.


Телец


Този понеделник сякаш всичките ви приятели са се наговорили да ви се обадят, а на вас ви се иска тишина. Вероятно това ще е знак, че желанието ви за усамотение не идва от добро и съдбата ви праща верни хора, които да ви извадят от тъгата ви.

 

Близнаци

 

През този ден не се ядосвайте на изненадващите ситуации и обстоятелства, които ще променят плановете ви. Със сигурност всичко, което се случва е за добро. Очаква ви един успешен ден с много забавления.


Рак


Днес може да очаквате много изненади. Независимо дали са добри или не - важното е, че ще осветлят доста въпроси, които ще ви доведат до истината.


Лъв


Този понеделник всички ще вземат действията и думите ви прекалено навътре. Внимавайте, какво говорите и как се шегувате, за да не обидите ваш близък човек. После ще трябва много да обяснявате.


Дева


Днес е моментът да организирате едно непредвидено пътешествие. Просто хванете влака или автобуса и отидете до някой близък град. Ще ви подейства страхотно!


Везни


Този понеделник е подходящ ден да зарежете всичко и да се отдадете на забавления. Станете рано, за да имате време за повече удоволствия. Не се страхувайте, че няма да ви стигнат силите. Ще имате достатъчно.


Скорпион


Този понеделник е много важно да сте уравновесени и търпеливи. Поне външно. Не давайте воля и на вътрешните ви притеснения, защото ще ви проличи.


Стрелец


Днес очаквайте появата на задача, която отдавна сте мислили за приключена. Не се вайкайте, а бързо направете ретроспекция на случилото се. Обадете се на приятел, който е в течение на нещата. С негова помощ всичко ще мине по мед и масло.


Козирог


Днес не е ден, в който трябва да се раздавате за другите. Точно сега е добре да помислите за себе си. Поглезете се подобаващо, не си отказвайте нищо, което е в границите на разумното.


Водолей


Днес звездите ви подсказват, че може да си позволите да излезете извън границите. При вас това не е опасно, тъй като и без това доста се ограничавате. Отпуснете си и дайте воля на желанията си. И Вие имате право на подобни моменти.


Риби


Днес бъдете откровени. И без това не сте от най-добрите лъжци. Бъдете искрени с приятелите си и най-вече с близките си, те ще оценят това, каквато и истина да им поднесете. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети