Дневен хороскоп за 14 септември

DenNews.bg
14.09.2019
размер на текста:

Овен

Това е ден, в който трудно бихте били разбрани от околните. Колкото повече се опитвате да обясните, толкова по-сложна ще става идеята ви за другите.

Телец

Това не е ден за проява на чувства или емоции. Ако таите обида опитайте се да се отървете от нея преди да ви навреди прекалено.

Близнаци

Навлизате в нов период, в който е добре да наблягате на това всичко, което правите да изглежда добре. Все пак по дрехите посрещат.

Рак

Това е ден, в който да се отдадете на заслужена почивка. Няма нищо по-важно и спешно от здравето ви.

Лъв

Очаква ви наситен ден с много събития и емоции. Не бързайте да взимате решения, тъй като мнението ви ще се мени със скоростта на светлината.

Дева

Това е ден, в който може да си спечелите сериозна позиция, която да ви осигури изгодно място в бъдете. Използвайте всички те си козове.

Везни

Това е ден, в който да разгърнете цялата си красота. Това се отнася, като за физическите, така и за моралните ви качества. Очаква ви успех. 

Скорпион

Днес не оставяйте нещата на случайността. Може да ви мързи, но с вашето дори минимално участие може да постигнете много.

Стрелец

Това е ден, в който някой ще се опита да наложи исканията си. Откажете елегантно и без да влизате в противоречия или спорове.

Козирог 

Очаква ви успешен ден. С каквото и да се захванете ще бъдете доволни от стореното. Спокойно може да се отдадете на удоволствия.

Водолей

Тази събота ще сте сам господар на себе си и на времето. Прекарайте деня по ваше усмотрение, без да се притеснявате, че някой ще се почувства пренебрегнат.

Риби

Това е ден, в който е добре да бъдете сдържани. Помислете сто пъти преди да кажете нещо и до какво би могло да доведе то.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети