Дневен хороскоп за днес, 11 септември

DenNews.bg
11.09.2019
размер на текста:

Овен


Днес не подценявайте сигналите, които тялото ви дава. Може да криете някои неща от другите, но това не означава, че те не съществуват.


Телец


Днес не давайте напразни надежди там, където нямате никакво намерение дори да се върнете. Понякога мълчанието може да каже много повече от хиляди думи.


Близнаци


Това е ден, в който да решите какво да отхвърлите завинаги от плещите си. Сега имате нужда от разтоварване, както психическо, така и физическо.


Рак


Днес не може да си позволите компромиси със здравето и настроението си. Погрижете се за тях, като за нещо крехко и ценно, каквото всъщност са.


Лъв


Днес не си мислете, че светът ще свърши без вашето участие. Оттеглете се от активни действия и си подарете няколко часа тишина.


Дева


Днес не напирайте да сте сред първите редици. Изберете си удобно място, от където ще може да наблюдавате всичко, което се случва и да си правите изводи.


Везни


Днес е добре да усвоите ново умение. Не се отказвайте след първия неуспех. Бъдете настоятелни, упорити и последователни.

 

Скорпион


Днес е добре да се обърнете назад и да помислите дали няма нещо за довършване. Ако нямате подобни задължения се обадете на приятел, с когото не сте се чували отдавна.


Стрелец


Днес не правете компромис с качеството на нещата. Това се отнася до онези, които другите правят за вас, но и за тези, които вие правите за другите.


Козирог


Днес не навлизайте напразно в дълбини, от които не е ясно как ще се измъкнете. Помислете най-вече за себе си и как по-лесно да премине денят ви.


Водолей


Денят е успешен за всякакъв вид комуникация. Чарът ви ще ви отваря врати, а добрата дума ще създава приятелства.


Риби


Днес е добре да бъдете по-аналитични и наблюдателни. Изводите направете за себе си и не бързайте да давате оценки или да изказвате мнение. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети