12 учители се търсят за Дупница

DenNews.bg
30.08.2019
размер на текста:

12 свободни места за учители са обявени в четири училища в Дупница-гимназия „Христо Ботев“, Професионалната гимназия по хранително-вкусови и химични технологии, СУ „Св. Паисий Хилендарски“ и ОУ „Евлоги Георгиев.

За ПГ „Христо Ботев“ се търси учител по философия.
За ПГХВХТ се търсят учител-лектор по музика, учител-лектор по изобразително изкуство, учител-лектор по български език и литература. Кандидатите могат да подадат документи до 13 септември.
ОУ „Евлоги Георгиев“ търси учител по физическо възпитание и спорт за 4-5 клас, учител по ГЦО за 5-7 клас, учител по ИТ за 5-7 клас. Училището търси и логопед и специална педагогика. Кандидатите могат да подават документи до 3 септември.
СУ „Св. П. Хилендарски“ търси учител по руски език, учител по БЕЛ и по испански език, учител по български език и литература, учител целодневна организация на учебния процес в прогимназиален етап 5-7 клас и учител целодневна организация на учебния процес в начален етап 1-4 клас. Кандидатите могат да подават документи до 3 септември.

В Бобов дол се търсят учител по технологии и предприемачество, изобразително изкуство и музика за СУ "Хр. Ботев" - Бобов дол. Училището търси и преподавател по английски език и учител по БЕЛ. Срокът за кандидатстване е 3 септември.

Припомняме, че 9 учители се търсят за Професионалната гимназия в Бобов дол. Срокът за кандидатстване е 2 септември.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети