Дупничанин заби колата си в заведение, един е загинал, а двама са ранени

DenNews.bg
24.08.2019
размер на текста:

49-годишен дупничани заби автомобила си в квартално заведение в града, като на място е убит мъж, а двама са пострадали.
Тежкият инцидент е станал след 21:30 часа снощи.
Загиналият на място мъж е 70-годишният Димитър Мирчев-Тапиро, познат в града като запален комарджия. Пострадалите са жена, която е със счупен таз и младеж, който е със счупена ръка.
Трагедията се е разиграла в заведение на ул. „Георги Икономов“ (бившата „Бригадирска“) в Дупница, на което Тапиро бил редовен клиент и прекарвал там часове наред всеки ден.


Официалната информация от полицията е, че 49-годишният шофьор е загубил контрол над колата. Шофьорът е арестуван за 24 часа, разследването продължава. Отхвърля се версията, че шофьорът нарочно е забил автомобила си в заведението. Тепърва ще бъдат разпитвани очевидците на инцидента. Предстои и да се направи техническа експертиза на автомобила. Тялото на загиналия Димитър Мирчев е закарано за аутопсия. Пострадалите са настанени в дупнишката болница.
Припомняме, че улица „Георги Икономов“, която от поне 20 г. бе в окаяно състояние и изключително трудна за преминаване заради дупки и кратери, наскоро бе изцяло асфалтирана. По-дръзки шофьори вече хвърчат по нея с висока скорост, въпреки че улицата е с голям наклон, а при изкачването се излиза на широк участък, където именно е станала трагедията снощи.

ВИДЕО ТУК 

 

 

 

 

 

 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети