Община Дупница обяви повторно обществената поръчка за ремонт на две селски кметства

DenNews.bg
22.08.2019
размер на текста:

Община Дупница повторно обяви обществена поръчка за ремонт на покривите на кметствата в селата Червен брег и Крайници, след като първата процедура бе отменена заради допусната в документацията грешка.
За ремонта на покрива на кметството в село Крайници се предвижда демонтаж на етернитови платна, на летвена обшивка, стари улуци и водосточни казанчета. Предвижда се цялостна подмяна на дървения покрив, както и подмяна на етернита с нова покривка с ондулин. Архитектурният образ на сградата няма да се променя. За ремонта на покрива на кметството в Червен брег се предвижда демонтаж на керемидите, летвената обшивка, на старите улуци, водосточни тръби и казанчета. Ще бъде подменен дървеният покрив, ще бъде извършено частично изкърпване на дървената носеща конструкция. Ще бъдат поставени и нови керемиди. Архитектурният образ на сградата няма да се променя.
Общата прогнозна стойност на поръчката е 65 279 лева без ДДС. За покрива на кметството в село Червен брег са предвидени 32 110 лева, а за Крайници – 33 169 лева.
Оферти могат да се подават до 17.30 часа на 26-ти август. Офертите ще бъдат отворени на 27-ми август в 10.30 часа в сградата на Община Дупница.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети