Дневен хороскоп за днес, 22 август

DenNews.bg
22.08.2019
размер на текста:

Овен


Днес не се колебайте да приемете покана за посещение на място, на което не сте били. Не бъдете скептични и се насладете на преживяването.


Телец


Днес не допускайте закъснения за срещи. Това важи, както за лични, така и за служебни. Сега е важно да спазвате правилата.


Близнаци


Днес очаквайте промяна в личния живот, от която ще имате голяма полза. Не проявявайте скромност и не отказвайте никакви облаги.


Рак

 

Днес не оставяйте щастието си на случайността. Погрижете се нещата да са изпълнени по правилата и ще видите, че усилията са си заслужавали.


Лъв


През този ден не възлагайте свои задачи на някой друг. Резултатът може да е толкова различен, че да се наложи да вършите двойна работа.


Дева


Това е ден, в който да се обърнете за утеха към изкуството. Посетете изложба или концерти и отдалечете мислите си от рутината.


Везни


Днес ще получите похвала. Приемете я, като катализатор да продължавате напред в същия дух, а не да спирате за почивка.


Скорпион


Днес може да се окаже, че сте много далеч от мечтаната цел. Това в никакъв случай не трябва да ви отказва. Преразгледайте плана си.


Стрелец


Днес може да разберете, че не се движите в правилната посока. Преди да поемете в друга помислете добре, за да не се объркате отново.


Козирог


Днес не си играйте с чувствата на другия. Ваша по-солена шега може да нарани сериозно половинката ви. Мерете си приказките.


Водолей


Днес не мислете, че всичко трудно се е струпало на вас. Това е просто период, който ще отмине. Има хора в много по-трудно положение.


Риби


Продължавайте линията на поведение, която поддържате от няколко дни. Скоро вашите усилия ще ви се сторят, като детска игра, а резултатите - очаквайте скоро. Източник: actualno.com

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети