Дневен хороскоп за днес, 21 август

DenNews.bg
21.08.2019
размер на текста:

Овен


Това е ден, в който смело да отхвърляте атаките. Щом сами не сте стигнали до дадено заключение, убеждаването не може да дойде отвън.


Телец


Днес не повтаряйте стари грешки. Припомнете си добре обстоятелствата и не разчитайте на това, че хората се променят.


Близнаци


Днес бъдете по-настоятелни в желанията си. Не разчитайте на благосклонността на другите. Ще трябва да се преборите сами.


Рак


Днес не се сърдете на другите за ваши грешки. Може би е добре да помислите дали не се нуждаете от усъвършенстване в дадена област.


Лъв


Днес не протакайте задачите си. На обяд ще възникне неочаквано обстоятелство, което ще увеличи натовареността ви.


Дева


Днес не си поставяйте сами пречки по пътя към целта. Заглушете съмненията в себе си и с високо вдигната глава продължете напред.


Везни


Тази сряда не задълбавайте прекалено надълбоко. Ако имате съмнения в себе си, то те са само във вашата глава. Изгонете ги.


Скорпион


Днес не очаквайте чудеса. Колкото по-малко се вторачвате в очакването, толкова по-вероятно е то да ви изненада, когато най-малко очаквате.


Стрелец


Днес не давайте празни надежди, но и не искайте много от останалите. Най-важното е да се спазва баланса в отношенията.


Козирог


Днес не се натъжавайте, ако ваша идея бъде отхвърлена. Не е възможно винаги да бъдете харесвани, както вие невинаги харесвате другите.


Водолей


Днес не разчитайте на случайността. Работете упорито, като използвате изцяло на собствените си ресурси. Вечерта отделете време за романтика.


Риби


Днес не бъдете прекалено мнителни, но и бъдете способни да кажете: "Не", ако така ви подсказва интуицията. Източник: аctualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети