Полицията ни пита знаем ли кои са мъжът и жената, намерени убити и разчленени край Негован

DenNews.bg
20.08.2019
размер на текста:

Полицията търсят съдействие от страна на гражданите във връзка с разследването на тежко криминално престъпление-убийството на мъж и жена, чиито тела бяха открити разчленени и захвърлени в бидони и найлони до водоем край софийското село Негован.

МВР търси съдействието на гражданите, най-вече на жителите на столицата и областта. Те могат по всяко време на денонощието да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР, ако имат информация за липсващи от месец май съседи или близки - жена на предполагаема възраст 45-55 години и мъж на възраст между 65 - 75 години. Анонимността им е гарантирана!

Основната версия е, че двамата убити са застреляни. Възможно е да са баща и дъщеря.
Двамата не са в базата данни на МВР за издирвани хора през изминалите два месеца назад. Полицията е проверила дали намереният в района портфейл с лична карта и ключове от кола е на някоя от жертвите, но разследването е отхвърлило тази възможност, съобщи БНР.
Проверено е дали и двамата убити не са чужди граждани като дори е работено по версията за нелегално пребиваващи у нас хора. И тази възможност също е отхвърлена. В момента разследващите преглеждат базата данни на МВР за изчезнали хора преди три и повече месеца, за да проверят дали някои от профилите там би съвпаднал с този на намерените застреляни мъж и жена. От полицията категорично опровергаха появилата се информация че е открито тяло и на трети убит човек. Работи се по абсолютно всички версии.

Припомняме, че край Негован бяха открити два разчленени трупа. По време на разследването се установи, че жертвите имат прострелни рани в главите.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети