Стефан Данаилов е приет по спешност в болница

DenNews.bg
20.08.2019
размер на текста:

Актьорът, бивши министър на културата и бивш народен представител Стефан Данаилов е приет по спешност в бургаската многопрофилна болница „Бургасмед” днес. Транспортиран е с линейка от хотел в Приморско.
"Пациентът е приет със счупване на бедрена шийка и предстои операция за смяна на тазобедрена става. В момента се правят предоперативни изследвания. Пациентът ще бъде консултиран от екип от различни специалисти от УМБАЛ "Софиямед", начело с най-добрия в областта на травматологията проф. Йотов и ще се положат всички необходими медицински грижи", съобщиха за Dir.bg от лечебното заведение.
В последните месеци се твърдеше, че здравето на Стефан Данаилов напоследък е все по-колебливо. Близки до него споделиха, че провежда дори важни делови срещи в домашна обстановка заради влошено състояние.
"Току-що разговарях с Ламбо, който е постъпил днес в Бургаската болница. Написаното за здравословното му състояние е преувеличено", написа в социалната мрежа "Фейсбук" лидерът на БСП Корнелия Нинова.
"Той е контактен и ми обясни, че е счупил става при падане. Предстои му операция, вземаме всички необходими мерки", уточнява още Нинова.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети