Дневен хороскоп за днес, 19 август

DenNews.bg
19.08.2019
размер на текста:

Овен


През този ден бъдете предпазливи с непознати хора. Може са получите добра новина в средата на деня. Усмирете ентусиазма си.


Телец


Не разчитайте на никого що се касае до служебни ангажименти. Сега е време, в което да вършите работата си сами.


Близнаци


Днес не издавайте чужди тайни. Така може да загубите важни приятели и да навредите на авторитета си.


Рак


Днес не се подавайте на чужди внушения. Само вие знаете каква е истината за нещата от живота ви. Вярвайте на интуицията си, но не и страха си.


Лъв


Днес не се колебайте да избирате по-добрия вариант. Заслужавате само най-доброто и направете така че да си го осигурите.


Дева


Днес се пазете от чуждо влияние. Колкото и добри да ви се струват нечии намерения, най-вероятно ви се готви капан.


Везни


Днес не пожелавайте на никого нещо, което не желаете да се случи на вас. Доброжелателността ви може да ви много по-полезна, отколкото предполагате.


Скорпион


През този ден приемете критиката градивно, особено ако идва от стар приятел. Той иска само да ви помогне, а не да ви обиди.


Стрелец


Днес не питайте нещо, което знаете много добре. Може да оставите лошо впечатление, което да трябва да изглаждате дълго време.


Козирог


Днес не потъвайте в капана на собствените ви представи. Бъдете реалисти повече от всякога. Не отказвайте на молба за помощ.


Водолей


Пътуванията днес ще ви се отразят благотворно. Любопитството понякога може да е движеща сила, стига да се спазват правилата за безопасност.


Риби


Днес не съдете другите, за да не получите отрицателна оценка и вие. Почти всичко има соята положителна страна - намерете я. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети