МВР пусна снимка на издирвания за изнасилването и убийството на 7-годишната Криси

DenNews.bg
16.08.2019
размер на текста:

Министерство на вътрешните работи разпространи снимка на издирвания за жестокото изнасилване и убийство на 7-годишната Криси от сливенското село Сотиря.
От МВР апелират хората, които имат информация за Мартин Стоянов Трифонов да сигнализират на тел. 112 или в най-близкото поделение на МВР. Анонимността им е гарантирана!

Над 40 души горски, полицаи от охранителна и гранична полиция и пожарникари издирват 21-годишния Мартин Трифонов в горите около Сливен.
Мястото, където е открито телцето на детето, както и част от селото са блокирани.
Детето бе открито вчера следобед в края на селото в изключително тежко състояние и почина по-късно в болница.
21-годишният Мартин не е жител на селото, живее във вилната зона, страни от хората и няма среда, каза за Нова телевизия Димчо Георгиев, кмет на Сотиря. Хората обаче го знаят заради пререкания и скандали. Известен е с това, че краде от дворовете и къщите на хората. Има криминални регистрации.
Детето е живеело в селото, в момента са го гледали баба му и дядо му, а майка му е била на работа на българското Черноморие. Върнала се е веднага и е в шок от случилото се, както и всички жители на село Сотиря, каза кметът.

Местността, в която се издирва Мартин, е гориста и трудно достъпна.

Информацията, която се подава от полицията, е изключително оскъдна, защото се предполага, че той може да има достъп на социални мрежи и интернет, макар и да е изтрил още вчера профила си във Фейсбук.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети