Да помогнем! 20-годишно момче се нуждае от 48 600 евро, за да проходи след лекарска грешка

DenNews.bg
15.08.2019
размер на текста:

20-годишно момче, парализирано след лекарска грешка по време на операция на гръбначния стълб, се нуждае от помощта ни, за да проходи отново.
Майката на Калоян Александров, Румяна Николова, казва, че има реална възможност синът й да бъде излекуван чрез терапия със стволови клетки, за което вече са водени разговори и има уверение за успешно лечение от екипа на д-р Джихан Абазович.
За това обаче са нужни 48 600 ерво, които са непосилни за семейството.
„Калоян бе в разцвета на своята младост, тъкмо започваше своите самостоятелни стъпки в живота, носеше своите мечти, своите смели планове за бъдещето, а в един момент всичко приключи. Калоян не е претърпявал инцидент, не е правил глупости и това се случи изцяло извън неговия контрол. Наложи се да направим операция на гръбначния му стълб, на която беше допусната необратима лекарска грешка. Лекарска грешка, която коства всичко на моето момче. Лекарите поставиха погрешно винт, а това.. това го остави с пълна парализа на долните крайници. И така, вместо да се оправи, неговото състояние се влоши неимоверно.. Получихме шамар от съдбата, за който не бяхме готови, беше ни изключително тежко.. и все още е. И така, с Калоян се борим самички с най-голямото изпитание, изискващо непрестанна отдаденост, упоритост, борбеност, хъс, смелост... А той притежава всичко това и има огромно желание за живот. Той се бори всеки ден, прави упражнения, рехабилитации, инвестира всичките си сили в това да се оправи, не се предава дори за миг“, казва Румяна.
Надеждата двамата откриват в д-р Джихан Абазович и неговия екип.

„Лечението е бимак терапия /автоложко лечение със стволови клетки/. С него Калоян има много големи шансове за подобрение, но то не му дава само това. Дава му надежда, смелост да мечтае, шанс за по-пълноценен живот, смисъл да се бори, то е всичко за него. То е всичко за мен. Лечението струва 48 600 евро, а тази сума е непосилна за нас и се чувстваме ужасно безпомощни, че само те делят детето ни от нормален живот“, казва още Румяна Николова.

 

Може да помогнете

 

с превод по сметка:


IBAN: BG32UNCR70001523126377
SWIFT: UNCRBGSF
Банка: Уникредит Булбанк
Титуляр: Калоян Сашов Александров


или


чрез Paypal


или чрез


Helpkarma: https://bg.helpkarma.com/help/kali

 

или чрез 

СМС на тел. 17777 с текст DMS KALI

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети