МВР обяви за издирване двама от нападателите, изпотрошили столично заведение

DenNews.bg
14.08.2019
размер на текста:

Полицията обяви за издирване двама от шестимата нападатели, които потрошиха столично заведение пред клиентите и отправиха заплахи към собственика. От МВР разпространиха снимки на двамата издирвани.
Към момента четирима от шестимата нападатели са установени, като двама са арестувани, а другите двама се издирват. В процес на установяване е пети от нападателите.
В понеделник около 18 часа група мъже нахлуха в заведение на столичния булевард "Тодор Каблешков" и потрошиха мебели и оборудване пред изумените клиенти. Без да крият лицата си, те са отправили заплахи към собственика на заведението Емануил Лазаров.
През целия ден вчера полицаите очакваха участниците в мелето сами да се предадат, беше привикан и активният криминален контингент. В късния следобед в столичната полиция започна разпознаване с помощта на персонала. Викани са и хора от кръга на мъжете, атакували заведението.
Прокуратурата повдигна обвинения срещу четирима души за погрома в заведението. Заподозрян като поръчител на нападението е съдружникът на Лазаров - бившият шеф на федерацията по кикбокс Красен Кръстев.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети