Има арестуван за умишления погром в столично заведение

DenNews.bg
13.08.2019
размер на текста:

Има арестуван за погрома в столично заведение, извършен по най-демонстративен начин от група мъже снощи
Задържаният е най-вероятният поръчител, а според директора на СДВР комисар Георги Хаджиев случаят ще бъде разплетен още в днешния ден.
"Работим по случая, след като клипът от погрома бе разпространен от медиите. Във вчерашния ден няма подаден сигнал от заведението. Колегите не са спирали през целия ден вчера за работят", добави шефът на СДВР.
Хаджиев обясни още, че става въпрос за неуредени финансови сметки между съдружници.
"Двамата имат и общи бизнес в строителна фирма. Персоналът на заведението е разпитан. Лицата от клипа се издирват и очаквам през днешния ден да бъдат установени", допълни той.
Припомняме, че късно снощи беше разпространено видео, на което се вижда как група мъже нахлуват в заведение на столичния булевард "Тодор Каблешков" и чупят мебели пред очите на изумените клиенти, които се изнасят от заведението при вида на хвърчащи столове и маси. Нападението е било извършено около 18 часа. Без да крият лицата си, те са отправили заплахи към собственика на заведението.
Неизвестните потрошили масите и разпорили с ножове меката мебел, като преди това са седели на една от масите в заведението и консумирали напитки.
Мъжете са предупредили персонала собственикът да се обади "на когото трябва", за да не му се случва това всеки ден.

 

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети