Наши командоси са изпълнявали демонстрациите на плажа във Варна за 140 години от основаването на ВМС

DenNews.bg
11.08.2019
размер на текста:

 Демонстрациите на военна мощ и сила, нарушили спокойствието на плажуващите на плажа във Варна, са дело на наши командоси и са част от официалната 2-дневна програма за отбелязване на 140 годишнината от основаването на Военно-морските сили. Официиален гост на тържествата е бил лично и министърът на отбраната Александър Каракачанов. Първоначално видеото още вчера разпространено от руски турист, а днес бе пуснато и официално на страницата във Фейсбук на Информационния център на Министерство на отбраната. Ето под какъв ъгъл те разпространяват случилото се на плажа:

Коментарите под видеото са негатовни, ето и част от тях:

.
Vili Nikolova Съвсем скоро бяха ранени две деца на подобна демонстрация. Публика - непредупредена, обезопасеност -лентички. Добре, че не се случи инцидент отново! Много безотговорно!

Yordan Raychev Ne razbrahte li che unishtojavat durjavata za da prekriqt krajbita gerb..

Ilia Nikolov Oshte Edna Goliaaama Poredna...TUPOTIA???¿¿¿

Denislav Detelinov Kandev Да вземете пари от Ангелкова, че й спасявате сезона с тези учения!

Oля Маринова Това вместо военен парад ли е???Колко бяха десетина,сега до пенсия няма да се потят,а после пенсия от800 и нагоре....Защо ли не станах войничка..?????

Dori-kelli Nikolova: Беше доста страшно,като започна да кръжи хеликоптера над морето над главите ни .Отиде до корабчето и лодките и започна една стрелба.
Всеки се чуди какво ставаше на централен плаж.
После хеликоптера половин час и повече кръжи.Не можем да си обясним какво става!...

An Bo: Някой предупреди ли плажуващите че военноморските сили ще имат "занимание" на плажа?!

Александър Йорданов: Нямаше ли някой девствен плаж на който да си разиграват различни сценарии?!?!?!?!? Разбира ли някой, че такава демонстрация изглежда смешно на фона на трите "ПАНТЕР" от които сме извадили 70%(двата) и двете лодки(50%) от които са ни подарени четири?!?!?1?!?!?! Показахме и ние мускули ей, сега нашите съседи по море ще се разтреперят от нашата страховита мощ! 3:)

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети