Фенка живяла тайно 10 дни в къщата на американски актьор

DenNews.bg
03.07.2019
размер на текста:

Американският актьор Чанинг Тейтъм успя да вземе ограничителна заповед срещу жена, която прекарала 10 дни тайно живеейки в дома му, съобщават „Контакт мюзик“ и БГНЕС.
Актьорът подаде иск в съда в Лос Анджелис срещу неназованата жена, която според американски медии проникнала в едно от необитаемите жилища на звездата в Холивуд и прекарала там повече от седмица. Нарушителката била открита от асистента на Тейтъм на 24 юни. Той извършил граждански арест преди да извика полицията.
По думите на жената, тя не се самонастанила незаконно в дома на актьора, а била гостенка, поканена лично от 39-годишния Тейтъм. Звездата обаче твърди, че не познава дамата, но бил уведомен, че тя на няколко пъти се появявала на прага на дома му с искане за среща.
В ограничителната заповед на съда е записано, че нарушителката не трябва да се доближава и до бившата съпруга на Тейтъм Джена Дюън и 6-годишната му дъщеричка Евърли, както и до двамата му асистенти. Не е ясно обаче дали новата приятелка на актьора – певицата Джеси Джей, също е включена в заповедта за защита.

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети