Марек реши проблема с автобуса, изплатиха още 2 премии на футболистите

DenNews.bg
29.07.2019
размер на текста:

Марек отново ще разполага със собствен автобус. Новината за DenNews.bg съобщи старши треньорът Цветан Видински. Става въпрос за досегашното возило, ползвано от клуба, което е собственост на президента в оставка Борис Паризов. Сделката за закупуване на рейса от ФК Марек е почти оформена, след като двете страни са стигнали до съгласие.
„Автобусът ще е собственост на ФК Марек, ще бъде в активите на клуба, а не на друга фирма. Договорихме се с Борис Паризов след взаимни отстъпки и се радвам, че този проблем вече е решен. Не отиваше играчите на клуб като Марек да пътуват за контролни мачове с автомобили“, каза Видински. Той направи важното уточнение, че автобусът на Марек ще бъде предоставян и на останалите спортни клубове от Дупница, при положение, че имат нужда от транспорт. „Всички останали спортни клубове ще могат да го ползват, стига да не е ангажиран с мъжкия ни отбор. Така че при всички положения този автобус си остава за града“, допълни Цветан Видински.
Междувременно на футболистите на Марек бяха изплатени още две от дължимите им премии със съдействието на общинското ръководство. Играчите имат да получават още две, като се прави всичко възможно сумата да бъде изчистена до началото на първенството в Трета лига на 3 август. Ако това не стане, парите ще бъдат изплатени на състезателите през следващата седмица. До края на тази пък се очакват още положителни новини за отбора на Марек, загатнаха от ръководството.
 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети