Въоръжени нападнаха футболистите Месут Йозил и Сеад Колошинац

DenNews.bg
26.07.2019
размер на текста:

Въоръжени нападатели са опитали да оберат звездите на Арсенал Месут Йозил и Сеад Колашинац, като нападнали джипа, с който футболистите се движили по улица в Лондон.
В социалната мрежа „Туитър“ се разпространи 8-секундно видео, в което се вижда как Колашинац обикаля около колата, като се опитва да прогони нападателите. Германският национал Йозил обаче не се вижда на видеото, тъй като останал вътре.
Оказва се, че съпругата на Месут Йозил – Амине Гюлше, също е била в джипа на футболиста по време на атаката. Според източник на ESPN една от причините Йозил да не напусне возилото по време на целия екшън била именно присъствието на Гюлше. Той останал в колата с цел да защити своята любима, ако някой от пристигналите на мотори нападатели успее да се вмъкне вътре.
От видеото става видно, че Колашинац успява да разколебае сериозно маскираните престъпници, а след това се качва при Йозил, който потегля с висока скорост из улиците на английската столица. За около 5 минути нападателите преследват джипа, който пристига пред „Ликия”, турски ресторант, който бившият играч на Реал Мадрид често посещава. Служителите в заведението помагат на футболиста окончателно да отблъсне атаката.
От Арсенал потвърдиха случката и заявиха, че двамата им футболисти са добре след изключително неприятните събития. Местната полиция твърди, че престъпниците са опитали да оберат играча, макар първоначално да имаше опасения, че може би става дума за опит за отвличане.

 

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети