Полицаи и журналисти си свериха мерниците

DenNews.bg
02.07.2019
размер на текста:

 Днес служители на МВР, работещи в ОДМВР, РДПБЗН и РДГП – Кюстендил, и журналисти от местни медии проведоха Турнир по стрелба с пистолет „Макаров“. Турнирът бе посветен на 140-годишнината от създаването на МВР.
Сред служителите на МВР най-добър бе резултатът на комисар Светослав Георгиев – директор на РДПБЗН, криминалистът от РУ Бобов дол Марио Миланов се класира на второ място, на трето място е ръководителят на група „Контрол на пътното движение по главните пътища и автомагистрали“ Ивайло Паунов.
В отборното класиране на първо място се класира отборът на РДПБЗН – Кюстендил, на второ място е отборът на група „Контрол на пътното движение по главните пътища и автомагистрали“ – ОДМВР, на трето място е отборът на РУ Бобов дол.
Сред журналистите, участвали в турнира, най-добри резултати показа Ивайло Стоянов от ТВ „Запад“, представителят на „Кюстендил инфо“ Ярослав Ставрев е на второ място и на трето място се класира Ивайло Александров – ТВ „Запад“.
Грамотите на призьорите и подаръците връчиха директорът на ОДМВР старши комисар Е.Стамболийски и директорът на РДПБЗН комисар Св. Георгиев.
Спортните прояви на служителите, посветени на годишнината на ведомството, продължават утре със турнири по спортен риболов, спортна стрелба и картинг.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети