Община Дупница отмени обществена поръчка заради неточности в обява

DenNews.bg
02.07.2019
размер на текста:

Община Дупница отмени обществената поръчка за ремонт на покривите на кметствата в Червен брег и Крайници заради допуснати неточности в публикуваната обява. Вече е обявена нова поръчка.
„Допуснатата грешка в документацията може да доведе до съществени промени в условията, както и до промяна в кръга заинтересовани лица", се казва в мотивите за прекратяване. Даден е нов срок за входиране на оферти на фирми участници до края на работния ден на 11-ти юли. Офертите ще бъдат отворени на следващия ден в 10.30 часа.
Както сме писали, за ремонта на покрива на кметството в Червен брег се предвижда подмяна на дървеният покрив, частично изкърпване на дървената носеща конструкция и поставяне на нови керемиди. Архитектурният образ на сградата няма да се променя.
За ремонта на покрива на кметството в село Крайници се предвижда цялостна подмяна на дървения покрив, както и подмяна на етернита с нова покривка с ондулин. Архитектурният образ на сградата няма да се променя.
Общата прогнозна стойност на поръчката е 65 279 лева без ДДС. За покрива на кметството в село Крайници са предвидени 32 110 лева, а за Червен брег – 33 169 лева.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети