Дневен хороскоп за днес, 21 юни

DenNews.bg
21.06.2019
размер на текста:

Овен


Ще се опитат да ви въвлекат в конфликт, в който имате приятелски отношения и с двете страни. Бъдете мъдри и не се подавайте на провокации. По-скоро се опитайте да вразумите спорещите.


Телец


Този петък ще бъде истинска вихрушка за вас. Ще сте в центъра на уникални събития и ще сте героят на деня. Не забравяйте, че това което покажете днес ще трябва да направите отново и занапред.


Близнаци


Този петък ще е лек и приятен, въпреки облаците, които са надвиснали над плановете през последните дни. Просто си давате сметка, че не може да контролирате всичко и няма смисъл да се ядосвате. Намерете време за медитация и/или молитва.


Рак


Този петък не прибързвайте. Просто гледайте и изчакайте. Колкото и да ви се струва невероятно това е печелившата тактика за вас. Ще се учудите на вътрешното спокойствие, което ви е обзело. Интуицията ви няма да ви подведе.


Лъв


Днес ще ви се стоварят допълнителни задължения. Не се стремете да работите за двама, а съобразете ресурсите с условията, в които се намирате.


Дева


Отсега се обадете на роднините си, за да се разберете как ще прекарате уикенда. Предстои ви семейна среща и се постарайте не само да присъствате на нея, но и да допринесете за това тя да протече на ниво. Не пестете откъм време и средства.


Везни


Днес не си правете илюзии относно отношенията с хората. Ако има проблем, милите очи и думи няма да смекчат нещата. Бъдете реалисти и не забравяйте значението на думата „компромис”.


Скорпион


Днешният ден ще е прекалено шумен и тежък. Ако ви предстои работа, нагласете екрана така че светлината да не е толкова ярка. Пуснете си приятна, но ненатоварваща музика, изобщо въоръжете с всички способи да улесните деня си.


Стрелец


Вашият ден ще премине леко, но много от събитията ще ви дадат ценна информация. Бъдете мълчаливи и наблюдателни. Това, което видите и чуете днес ще ви е от полза в близкото бъдеще.


Козирог


Днешният ден ще е особено успешен за вас. Ако ви предстои важна среща, изберете дрехи в червено, но със златист елемент. Бъдете прями и не се страхувайте да атакувате.


Водолей


Днес може да си позволите да се поотпуснете. Достатъчно напрегнати бяха последните дни за вас. Прекарайте деня с човека, когото най-много обичате или с когото ви е най-приятно да контактувате.


Риби


Днешният ден ще ви поднесе новина, която може да приемете като възмездие за ваши предишни неприятности и проблеми. Не злорадствайте обаче. Всяко отрицателно чувство към някого може да се върне обратно при вас. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети