Шестима отказаха на Марек, ще играят само дупничани

DenNews.bg
19.06.2019
размер на текста:

Шестима футболисти са отказали да се присъединят към отбора на Марек, обявиха от клуба. Като причина въпросните играчи изтъкнали, че предложените им финансови условия са незадоволителни. За това старши-треньорът Цветан Видински бе категоричен, че ще прекрати практиката да кани в Марек играчи от други клубове и през новия сезон ще играят само местни.

„Имах картбланш от президента Борис Паризов да подсиля отбора с няколко момчета от други отбори. Шестима ми отказаха, като предявиха сериозни финансови претенции. И то става въпрос за някои играчи от изпаднали от Югозападната Трета лига отбори. Повече няма да се унижавам да каня такива футболисти в нашия отбор”, каза Видински, като допълни, че все пак има вариант за привличане на един нов футболист. „Ако стане – стане. В противен случай в понеделник стартираме само с местни играчи и юноши”, посочи Цветан Видински.

От състава от миналия сезон пък са освободени 5-има души, като повече яснота ще има на първата тренировка за новото първенство в понеделник.

Най-четено

Темите от "Спорт"

Етикети