Методи Стойнев атакува кметския стол и Общинския съвет на Дупница с Коалиция Обединена Дупница

DenNews.bg
18.06.2019
размер на текста:

 Дупнишкият политик Методи Стойнев се връща отново на сцената, като атакува кметския стол и Общинския съвет с основаната от него коалиция "Обединена Дупница". Тази заявка днес даде самият той на специална пресконференция, на която да заяви пред обществеността намерението си да влезе отново в политиката на града.

"На кмета Методи Чимев му стигат два мандата и вече е крайно време да си ходи. Клиентелизмът в управлението на града придоби огромни размери и на хората им омръзна все едни и същи фирми да печелят обществени поръчки. Аз съм в изключително добри отношения с Чимев, но тази истина няма как да му я спестя. За жалост истината е, че сегашният Общински съвет е много слаб, смея да кажа- най-слабият от началото на демократичните промени. ", обяви на пресконференцията днес Методи Стойнев.

За да стане факт участието на Методи Стойнев и да се регистрира неговата кандидатурат за кмет, за кметове на села, както и листата от 33 кандидати за общински съветници в предстоящите местни избори, е необходимо да бъде събрана подписка от минимум 1 000 жители на общината. 

Стойнев обяви, че е отворен за по-широка коалиция и ще води преговори с различни политически партии, но основното, на което ще заложи е, да бъде обграден от хора, които са професионалисти, ползват се с добро име сред съгражданите си най-вече- да могат да работят в екип и да са гъвкави при вземането на решния.

За участието на коалицията в предстоящите избори Методи Стойнев е обзавел офиса на собствената си фирма, наета е и секретарка, така че организационните работи текат с пълна пара. 

 

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети