Дневен хороскоп за днес, 17 юни

DenNews.bg
17.06.2019
размер на текста:

Овен


Днешният ден може да се окаже за вас по-неочаквано ценен. Да ви спаси от цялата объркана ситуация, ще успее някой, чиито услуги сте поискали предварително.


Телец


Днешния ден трябва да прекарате в компанията на един, но много близък човек. Може малко да ви омръзне, но все пак чувството ще бъде по-скоро приятно.


Близнаци


Добре ще е днешния ден да посветите на приятни домашни занимания, като украсяване на дома, разместване на мебелите и изобщо, каквото ви подскаже фантазията.


Рак


Трябва да сте предпазливи. Съществува голяма опасност да направите глупави грешки, за които ще отговаряте, като за нещо сериозно.


Лъв


Добре е днешният ден да посветите на домакинска работа, а такава има със сигурност. Не проявявайте инициатива – подобни неща, сега ще бъдат пресечени по жесток начин.


Дева


Днешния ден ще бъде тих, спокоен и достатъчно продуктивен, ако разбира се заставите да направите нещо, а това може да се окаже не толкова просто.


Везни


Този понеделник сутринта може да не намерите розовите си очила и света ще ви изглежда в сиви тонове. Но не всичко в живота ни радва и за това, понякога ни е необходима почивка.


Скорпион


Този понеделник вашето мнение ще се мени час по час, за това преди да вземете решение, трябва да помислите много, а най-добре е да потърсите съвет от друг.


Стрелец


Този понеделник около вас ще има много промени, които няма да ви засегнат, освен ако самите вие не пожелаете. Може би е време да промените посоката.


Козирог


Открехнете завесата, отделяща ви от околния свят. Това ще ви помогне да разберете другите, а пък и те да ви разберат.


Водолей


Този понеделник някой може да се опита да ви манипулира незабелязано. Реагирайте на всеки сигнал на интуицията ви.


Риби


Този понеделник творческият ви потенциал ще нарасне до такава степен, че просто ще ви преизпълни. Оценете всичко и не го хвърляйте напразно в бездействие. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети