Момчета пострадаха заради откъртване на парапет на жп надлез

DenNews.bg
13.06.2019
размер на текста:

Двама тийнейджъри са пострадали при инцидент в района на железопътен надлез, съобщават от Областната дирекция на МВР в Пазарджик. Те са паднали след откъртване на предпазен парапет от малка височина. С тях е имало и трето дете, което също е паднало, но не е ранено.
Сигнал за случилото се е подаден снощи около 21.15 ч. на телефон 112 в РУ-Пазарджик. По първоначални данни група деца от село Мокрище се движели в района на железопътен надлез в селото. Внезапно част от предпазния метален парапет се откъртил от основата и повлякъл след себе си и останалата част от предпазното съоръжение с обща дължина от 27 м, както и трите деца.
Незабавно към мястото са изпратени дежурни автопатрули и линейка на Спешна помощ. При инцидента са пострадали две момчета на 17 години, които са транспортирани в болница в Пазарджик. Едно от децата е с фрактура на глезена, а другото е било с временна загуба на съзнание, но без опасност за живота.
На мястото е извършен оглед, предстои да бъдат изяснени причините, довели до падането на парапета. По случая се води дознание.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети