Дневен хороскоп за днес, 10 юни

DenNews.bg
10.06.2019
размер на текста:

Овен


Разликата между вас и другите ще е осезаема. Вашата роля е да се опитате да намалите прекалено видимите различия. Това, което не може да скриете представете за ексцентричност.


Телец


Този понеделник всичко ще бъде в пъти по-добре от вчера. В това число трябва да включите и самите вас, както и отношението към околните. Добронамереността прави чудеса. Ще видите!


Близнаци


Този понеделник не позволявайте на безгрижното настроение, което ви е обзело да ви накара да направите нещо необмислено, за което после да съжалявате. Насочете положителната си енергия към някоя градивна дейност в офиса.


Рак


Може да не сте изпълнени с физически сили, но пред вас ще се открият нови източници на духовни сили, мъдрост, знания и разбиране за околния свят. Опитайте се да запомните, колкото се може повече.


Лъв


Опитайте се да се освободите от всичко излишно, както в себе си така и в дома и на работното си място. Забравете всички обиди, които са ви нанесли. В дома си се огледайте и изхвърлете всичко ненужно.


Дева


Трябва да бъдете внимателни, въздържани и точни във всичко, което предприемате. По този начин ще получите или, които ще ви позволят да преминете на следващото ниво във вашето развитие.


Везни


Този понеделник всичко за вас ще върви наопаки. Ако се опитате да се уедините все ще се намери някой досадник, който да ви развали спокойствие. Ако пък търсите нечие внимание той ще ви отблъсне. Не се отчайвайте и утре е ден.


Скорпион


Този понеделник избягвайте споровете и то най-вече в работата си. Ако спорите ожесточено, само ще срещнете стена. Изложете аргументите си и изчакайте другата страна да узрее за тях. Така ще е по-лесно и за двете страни.


Стрелец


Този понеделник ще усетите, че в последно време сте преизпълнили плановете и вече спокойно можете да оставите активните действия и да преминете към пасивен отдих. Всичко, което сте свършили до момента е правилно и остава да берете плодовете на труда си.


Козирог


Този понеделник ще ви се наложи да работите здраво, при това но високи обороти. Дейността ви ще привлече вниманието на околните и ще сте в течение на всичко случващо се.


Водолей


Това е добър ден да опитате късмета си. Дори да не сте сигурни в себе си демонстрацията на самочувствие и вяра ще ви помогне в начинанието.


Риби


Този понеделник не се предавайте под натиска на обстоятелствата. Ще ви е нужно само малко повече усилие. След първата крачка всичко ще е по-лесно. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети