Започва проверка на огражденията по магистралите

DenNews.bg
29.05.2019
размер на текста:

Премиерът Бойко Борисов разпореди на регионалния министър Петя Аврамова и на министъра на вътрешните работи Младен Маринов да предприемат спешна проверка на загражденията по магистралите. Той беше категоричен, че трябва да се реагира максимално бързо при сигнал за скъсани или липсващи заграждения, съобщиха от пресслужбата на правителсвото.
Това се случва, след като преди няколко дни кон излезе на АМ "Тракия" по тъмно и предизвика катастрофа с кола, а пътуващите в нея млади мъж и жена се разминаха като по чудо без наранявания.
„Аврамова, с Младен Маринов съвместно, "АПИ" и "Пътна полиция", на всички магистрали искам да проверите отстрани загражданията. Там където са откраднати, веднага да се възстановят, там където са пробити, да се поправят, а полицаите от "Пътна полиция", които са по магистралите, да наблюдават тези пасища. Нека районните полицейски инспектори да минат и да видят намират ли се някъде откраднати мрежи от магистралата или табели. Сега като свърши заседанието, двамата се разберете от днес да започне. Не може да излезе кон на магистрала. Късмет, че хората са живи“, обяснява Борисов, на което Петя Аврамова отговаря, че животните излизат и от пътните връзки, които водят към магистралата.

Най-четено

Темите от "Страна"

Етикети