Четирима дупнишки абитуриенти направиха загрявка за предстоящия бал, но безславно приключиха тренировката в крайпътна канавка

DenNews.bg
17.05.2019
размер на текста:

 Броени дни преди бала си, трима дупнишки абитуриенти направиха загрявка по баровете, но рано призори приключиха безславно тренировката си в крайпътна канавка. 2 Момчета и и 2 момичета на косъм се разминаха с най-лошото, но най-доброто е, че се отърваха с няколко драскотини и синини. Е, вярно, ще се наложи да отидат предварително гримирани за най-важния ден в живота си, но най-важното е, че са живи. 

Инцидентът е станал вчера призори, когато младежите се прибирали след полагащия им се запой заради дипломирането, състояло се на тържествена церемония в Общинския драматичен театър в Дупница. Те пообиколили баровете в околията, като последно се спрели в курортното градче Сапарева баня. Когато решили да си тръгнат към домовете, заради хлъзгавия път след обилния дъжд и заради алкохолното опиянение шофьорът изгубил контрол над автомобила и колата се обърнала в крайпътна канавка по пътя Сапарева баня-Дупница. Четиримата са обслужени от екип на Спешния център в Дупница, на място са били и екип на дежурни полицаи.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети