Дневен хороскоп за днес, 17 май

DenNews.bg
17.05.2019
размер на текста:

Овен


Може случайно да проявите излишно и нездраво любопитство, което е причинено от вашето наивно отношение към събитията. Може да имате много сериозни намерения за деня, но ще е по-добре да изчакате с осъществяването им.


Телец


Ако имате възможност, прекарайте деня на открито. Вярно е, че денят е работен, но се опитайте да се отпуснете и да се освободите от напрежението, което трупате напоследък.


Близнаци


Хората около вас и то всички без изключение ще бъдат обхванати от нещо, като тиха лудост. Не се опитвайте да ги вразумявате, защото така или иначе няма да успеете. Опитайте се да не се подадете на общата лудост.


Рак


Мечтайте колкото искате, но се въздържайте от полети. Защото, ако отлетите надалеч, ще ви е много трудно да се върнете. Съществува голяма опасност да останете да се реете във въздуха или да се приземите твърде болезнено.


Лъв


Ще имате добрата възможност да се отблагодарите на всички, които са направили нещо добро за вас. Като за начало започнете със самите себе си. Само внимавайте това да не ви се превърне в навик.


Дева


Дори и суперхората имат някои нужди. Като се има предвид, че малко хора са такива, то този петък ще ви трябва да положите не малко усилия, за да задоволите тези нужди. Вечерта ще можете да поразпуснете малко.


Везни


Ако през този ден нещо не ви харесва в отношението на другите към вас, просто помислете какво е нужно да направите, за да промените това отношение. А може и нищо да не правите.


Скорпион


Ще бъдете обградени от доброжелатели. Това е тежко изпитание, но ако успеете да го преминете и да не избягате, то със сигурност ще получите награда за проявеното мъжество. Понякога приятелите, колкото и да са добронамерени, са твърде досадни.


Стрелец


Умът ви ще е остър като бръснач и в главата ви за секунди ще се появяват страхотни идеи, които ще са напълно осъществими. Записвайте си ги, защото в последствие ще ви е много трудно да си ги спомните всичките


Козирог


Ще искате да получите всичко и веднага, че дори и повече. Всички знаем, че няма как да получим всичко на куп, така че бъдете малко по-скромни в желанията си и ги подредете по приоритети.


Водолей


Помислете за ближните. Не отхвърляйте молба. Щом са ви помолили значи наистина са имали нужда от помощта ви.


Риби


Не правете компромиси със желанията си. Бъдете твърди в исканията си и не отстъпвайте от тях. Сега не е момент за компромиси. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети