Дневен хороскоп за днес, 16 май

DenNews.bg
16.05.2019
размер на текста:

Овен


Важно е да действате целенасочено. Възможно е да се потопите в работа, изискваща вникване в детайлите, но само така ще постигнете желания резултат. Направете всичко, за да бъдете организирани.


Телец


Очертава се конфликтен ден. Околните няма да могат да ви разберат лесно, а вие ще се дразните от това и ще ви е трудно да им обясните какво точно искате да кажете. Като капак – възможно е да си изкарате недоволството от напрежението у дома.


Близнаци


Днес ще сте особено изобретателни. Това ще ви помогне да се справите със служебен проблем. Решението му, най-вероятно ще се появи благодарение на интуицията ви.


Рак


Денят ще е изпълнен със събития. Ще се редуват приятни и не толкова приятни моменти. Внезапно появили се пречки, ще застрашат ваши партньорски отношения. Използвайте смело натрупания опит и бъдете дисциплинирани- звездите са на ваша страна.


Лъв


Този четвъртък сте в такава ситуация, че хората около вас не ви дават спокойствие. Не сте в изгодна позиция, така че помислете добре преди да реагирате. Звездите ви съветват да сте сдържани.


Дева


Този четвъртък ще върви особено на тези представители на зодията, които се занимават с научна дейност. Устремът ви няма да позволи да оставите работата си незавършена, което ще допринесе много за развитието ви.


Везни


Този четвъртък изострената ви интуиция и усет към хората и нещата ще ви помогнат да се справите успешно с проблем, свързан с дома или децата. Смело използвайте всеки метод или идея, които ви хрумнат.


Скорпион


Въображението ви през този ден ще е толкова богато, че едва ще смогнете да споделите идеите си. Възможно е това да ви изнерви и да реагирате бурно в дадена ситуация. На всяка цена трябва да сдържите нервите си, в противен случай това може да навреди не само на репутацията, но и на здравето ви.


Стрелец


Паричен въпрос, вероятно, свързан с наследство може да предизвика конфликт между вас и ваши роднини. Проблемът ще изникне внезапно, но в крайна сметка ще се реши във ваша полза.


Козирог


Чувствата ви ще хармонират с реакциите на околните. С лекота ще прокарвате убежденията и идеите си. Хрумванията ви ще идват по-скоро интуитивно, но ще се котират в службата.


Водолей


Този четвъртък ще се посветите на семейните отношения или на тези с партньори. Ако на дневен ред са проблеми, свързани с недвижимост – доверете се на себе си и действайте смело. Достатъчно сте отговорни и дисциплинирани.


Риби


Денят ви носи спокойствие. Това ще допринесе за изявата на творческите ви способности, където ще може да вложете въображението си. Всичко, което започнете днес, ще има успех. Източник: actualno.com

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети