Дневен хороскоп за 11 май

DenNews.bg
11.05.2019
размер на текста:

Овен

Тази събота отидете на ново и непознато за вас място. Имате нужда да промените обстановката и да погледнете по нов начин на нещата.

Телец

Тази събота не жалете пари за удоволствия. Вие не бихте могли да бъдете прекалено разточителни, но сега може да отпуснете края и да се забавлявате качествено.

Близнаци

Тази събота не правете грешката да се осланяте на чужди съвети за личния ви живот. Потърсете отговорите

Рак Тази събота не търсете виновник на неуспеха ви. Освен това не подценявайте половинката ви. Ще се наложи да направите някои реванши.

Лъв

Тази събота не надценявайте силите си. Най-вече физическите. Може да ви се струва, че сте в добра форма, но следете внимателно сигналите на тялото си.

Дева

Тази събота не забравяйте ваши обещания. Те може да са толкова стари, че да сте ги забравили, но все някой ще ви припомни.

Везни

Тази събота потърсете второ мнение или помощ, ако се двоумите по личен въпрос. Все пак нека крайното решение бъде ваше, а останалото да ви послужи за ориентир.

Скорпион

Тази събота помислете за промяна в гардероба ви и дори интериора. Ако не сте правили промени през последните 10 години първо направете план преди да действате.

Стрелец

Тази събота може би е добре да погледнете извън себе си. Помислете защо напоследък ви се случват едни и същи неща и дали не е време да смените начина на действие.

Козирог

Тази събота е добре да измислите интересно занимание за вас и партньора ви. Посветете деня на него или на нея и на занимание, което преди не сте правили.

Водолей

Тази събота имате пълното право да се гордеете със себе си. Възможно е да се проявите силно и запомнящо в занимание, където не сте подозирали, че имате възможности.

Риби

Тази събота не си правете грандиозни планове и не давайте обещания на самите себе си. Каквото успеете да направите - толкова. Сега е важно да сте спокойни.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети