Дневен хороскоп за неделя, 7 март

DenNews.bg
07.04.2019
размер на текста:

Овен

Тази неделя ще е най-добре да прекарате денят в приятна компания. Единственото, за което трябва да се тревожите е съвместимостта на членовете и. Ще се наложи да ги подбирате внимателно, за да си изкарате наистина добре.

Телец

Тази неделя ще сте склонни да се натоварите с повече задачи, отколкото е редно в празничен ден. Поне за миг помислете за себе си, за личния си интерес и оставете отговорностите на заден план. Така наистина ще спестите достатъчно сили за идващата работна седмица.

Близнаци

Ако пожелаете днес, ще можете да минете през всичко, което се изпречи на пътя ви. Иначе казано днес никакви бариери не могат да ви спрат. Все пак не преминавайте границите.

Рак

Тази неделя не залагайте на късмета си. За всичко, което искате да постигнете в този ден ще трябва да разчитате на собствените си сили. Пазете от грешки, точно сега нямате право да повтаряте стари такива. Бъдете нащрек.

Лъв

Промените са нещо много приятно, особено когато действат във ваша полза. Точно в този ден вас ви очакват приятни изненади. Насладете им се изцяло.

Дева

Тази неделя малко неща ще зависят от вашите желания или потребности. В този ред на мисли, е най-добре да игнорирате собствените си нужди и да се отдадете на обществени дела.

Везни

Тази неделя трябва да мислите за доброто, разумното и вечното. Помислете, какво ще оставите след себе си и не обръщайте внимание на дребните хора и неща.

Скорпион

Тази неделя можете да променяте всичко, което ви дойде на акъл, но не посягайте на личните отношения. В някои случаи промените са много хубаво нещо, но все пак трябва да внимавате.

Стрелец

Тази неделя не отивайте там, където смятате, че няма да се чувствате добре. Най-добре прекарайте деня си със семейството, а ако и там не се чувствате щастливи няма какво да ви посъветваме.

Козирог

Тази неделя е възможно да се почувствате неуверени в силите си, но в същото време ще сте доволни от случващото се. Нямате основание за тази неувереност, така че давайте смело напред и всичко ще е наред.

Водолей

Тази неделя нещото, което ще ви липсва е тишината и спокойствието. Все ще се намери някой, който да ги наруши, било то съседи, деца или някой друг. Не ви остава друго освен да се примирите.

Риби

Който не рискува, той не печели. Днес това трябва да бъде водещата ви мисъл. Това, че е почивен ден не означава, че не можете да помислите, за рисковете, които можете да поемете още през първия работен ден.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети