Зловеща снимка ще накара дупничани да се запитат дали наистина знаят къде са децата им

DenNews.bg
04.04.2019
размер на текста:

 Една на пръв поглед безобидна, но всъщност доста зловеща снимка трябва да накара дупничани да се запитат дали наистина знаят къде са децата им. Автор на снимката е Цветелин Начев, а на нея се вижда недостроената и изоставена сграда на Развесена върба, която застрашава живота на преминаващите под нея пешеходци. Ако се вгледате ще видите как на ръба на една от терасите, която естествено е без парапет, е застанало дете на възраст около 10 години. Всъщност  опасната сграда се оказа поредната "детска площадка", на която може сериозно да пострада дете. От коментарите под снимката става ясно, че мястото се е превърнало и в обществена тоалетна, и в място за срещи по нощите. 

Преди месец при буря се откърти една огромна дъска, забравена от строителите, вятърът я хвърли на отсрещния тротоар. Живеещите наблизо, на които често се налага да минават оттук, питат кога ще се предприемат мерки по обезопасяване на сградата.

С тази публикация ние правим питане към Община Дупница кога ще се предприемат спешни мерки за обезопасяване на обекта и кой е собственикът по документи, който е запуснал сградата и не предприема никакви действия.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети