Дневен хороскоп за вторник, 30 април

DenNews.bg
30.04.2019
размер на текста:

Овен

През този ден пред вас може да изникне сериозен въпрос за решаване. Бъдете благосклонни към себе си и не търсете най-сложното решение.

Телец

Това е ден, в който да не се задържате на едно място. Движението ще пречисти мислите ви и ще ви помогне да стигнете до някои блестящи идеи.

Близнаци

През този ден не се натоварвайте излишно с ненужни задачи. Още по обяд може да усетите, че бремето е непосилно за вас.

Рак

Това е ден, който да прекарате в пълно бездействие. Вашето хоби е една от онези дейности, които ще ви доставят утеха и наслада.

Лъв

Това е ден, в който да не си правите излишни илюзии. Рискувате да попаднете в плен на недостижими мечти и после да се разочаровате.

Дева

Това е ден, в който съществува риск да се измъчвате напразно за неща, за които нямате никаква вина. Спестете си подобни преживявания.

Везни

Това е ден, в който трябва да се пазите от прекалено много размишления и анализи. Рискувате да загубите себе си в тях.

Скорпион

Това е ден, в който ще може да се докажете в ролята ви на верен приятел. Потърсете най-добрите съвети, родени от вашия опит.

Стрелец

Това е ден, който рискувате да пропилеете заради дреболии. Оставете малките неща и се посветете на преследването на големите цели.

Козирог

Това е ден, в който вашите творчески идеи ще ви помогнат да се извисите над останалите. Запомнете добре стъпките, които са ви довели до тук, вероятно ще са ви от полза и в бъдеще.

Водолей

Това е ден, в който ще бъдете обзети от желание да се докажете пред останалите. Все пак не преследвайте първото място на всяка цена.

Риби

Това е ден, в който повечето неща ще ви се струват странни. Не се втурвайте да анализирате защо. Просто изчакайте денят да отмине с минималното ви участие в събитията.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети