Костадин Костадинов "захароса" сесията на ОбС-Дупница с хвалби към ръководството на общинската болница

DenNews.bg
19.04.2019
размер на текста:

 За пръв път общинският съветник Костадин Костадинов, който е икономически директор на частната болница, похвали ръководството на конкуретнтата общинска болница в лицето на прокуриста Мария Жайгарова и заместник-управителя д-р Крум Бонев.

Стабилизацията на болницата вече е факт!, обяви от микрофона Костадин КостадиновСпоред отчета задълженията на здравното заведение се топят, вече е отчетена и печалба, а това според Костадинов се дължало на съкращенията на 100 щата, което всички управители досега отказвзаха да направят. Според отчета, представен на днешната сесия на местния парламент, с 400 000 лева са намалели и задълженията на болницата към доставчици.

"Всички управители досега са били лъжци!", изригна Костадинов. И се обърна към съветниците с думите: "Хайде сега всички наведете глави и си признайте, че сте били лъгани от досегашните управители на болницата!"

Разходите на общинската болница са намалели с 220 000 лева за миналата година в сравнение с 2017-а .

"Благодарение на Мария Жайгарова и д-р Крум Бонев пътят за оцеляване на болницата е намерен!", не можеше да спре с хвалбите Костадинов. Той все пак мъдро заключи, че колапсът в здравеопазването може да засегне и болницата, чийто икономически директор е в момента.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети