Стартира конкурс във Фейсбук за млади предприемачи

DenNews.bg
15.04.2019
размер на текста:

 Днес беше дадено началото на онлайн конкурс за млади предприемачи „Имам бизнес идея!“, който се провежда в рамките на национална кампания на 27-те Областни информационни центрове. Целта на конкурса е да се провокира интересът и творческата изява, както и да бъде насърчено предприемачеството сред подрастващите.

От 15 април до 12 май ученици на възраст от 14 до 18 години от цялата страна могат да вземат участие в конкурса като създадат видео клип, в който по оригинален и интересен начин да представят своя бизнес идея. Клипът трябва да бъде с продължителност до 2 мин. и максимална големина до 25 МВ. За участие в конкурса е необходимо видеоклипът да бъде изпратен на ОИЦ – Кюстендил към създаденото за целта събитие във Фейсбук със заглавие: „Онлайн конкурс „Имам бизнес идея!“ – Кюстендил.

Определянето на победителите ще става единствено с харесвания във Фейсбук страницата на ОИЦ – Кюстендил в периода 13 май – 23 май. Първите десет, събрали най-много харесвания ще получат спийкъри, а двамата участници, с най-много гласове сред тези десет, ще посетят София Тех Парк на 1 юни, където ще участват в специално организирано събитие.

Повече информация за конкурса може да получите в офиса на ОИЦ – Кюстендил, ул. „Патриарх Евтимий“ № 18 (сградата на читалище „Братство), на тел.: 078/52 02 12 или на Фейсбук страницата на центъра.

Мрежата от 27 информационни центъра за популяризиране на Европейските структурни и инвестиционни фондове в България провежда национална кампания за седма поредна година. Тази година инициатива е част от общоевропейската кампания „Европа в моя регион“ 2019 г.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети