Дневен хороскоп за четвъртък, 11 април

DenNews.bg
11.04.2019
размер на текста:

Овен

През този ден си дайте почивка и се опитайте да се отстраните максимално от всички ненужни контакти. Мисълта ви ще протича по-добре в тишина.

Телец

Този четвъртък ще има противостояние между вас и хората, от почти всички сфери в живота ви. Събитията сякаш сами ще ви поставят в трудни и объркващи ситуации.

Близнаци

Денят е подходящ за кратко пътуване. Освен това ако обмисляте купуването на автомобил днес може да разгледате и да се посъветвате със специалист. Ако трябва да избирате между цветове заложете на сребристия.

Рак

Този четвъртък може да направите изненада на семейството си със специално меню и вечеря, на която да седнете всички заедно и да се усети задружността ви.

Лъв

Този четвъртък околните ще обръщат повече внимание на това, което правите в момента, а не на това, което мислите да направите в бъдеще. Отдайте се на текущия момент и оставете плановете за друг ден.

Дева

Денят е подходящ за купуването на вещи и стоки с дълготрайна употреба. Ще имате успех и в покупко-продажбата на земя, недвижими имоти.

Везни

Този четвъртък вашата организираност може да направи чудо за прекарването на един запомнящ се ден. Подарете на семейството си незабравими мигове на сплотеност и грижа.

Скорпион

Изневиделица може да възникне шанс за нова работа или дори повишение, благодарение на доброто ви отношение към някого, когото ще срещнете днес.

Стрелец

Днес контактите с влиятелни и по-възрастни хора са плодотворни, но роднинските срещи е добре да се отложат. Изисква се голяма дипломатичност в съвместната работа с делови партньори.

Козирог 

Този четвъртък е много вероятно да направите грешка в общуването. Бъдете сигурни, че комуникирате с човека, с когото мислите - това се отнася за онлайн комуникация.

Водолей

Този четвъртък бъдете предпазливи. Ако сте любители на екстремните спортове най-добре отложете тренировките. Дори да не сте запалени спортисти, внимавайте къде стъпвате, тъй като точно днес рискът от счупвания е висок.

Риби

През този ден си обещайте, че ще довършите важните неща, с които е свързано бъдещето ви. Никой не може да се погрижи най-добре за вас освен вие самите.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети