Дневен хороскоп за четвъртък, 7 март

DenNews.bg
07.03.2019
размер на текста:

Овен

Този четвъртък е добър ден за финансови операции. Сега смело може да правите вложения, след като добре сте проучили условия и рисковете.

Телец

Този четвъртък ще имате възможност да покажете на какво сте способни. Не си и помисляйте да сте скромни. Покажете се в целия ви блясък!

Близнаци

Този четвъртък не допускайте намеса в делата ви дори от страна на близките ви. Дълбоко личните ви неща изискват само и единствено вашето участие.

Рак

Този четвъртък е ден, в който ще ви стане ясно какво точно искате. Целта ви не е от леките, но не се предавайте пред трудностите.

Лъв

Този четвъртък е възможно да възникнат някои разногласия с партньора ви. Това е нормално за всяка връзка, затова не правете от мухата слон. Разговаряйте интелигентно.

Дева

Този четвъртък очаквайте промяна в плановете. Не забравяйте, че промените каляват. Вие сте гъвкави и ще се справите, както и ще откриете нови и ценни страни от вашия характер.

Везни

Този четвъртък може да си позволите да рискувате. Точно сега, каквото и да направите ще е добре за вас, само се постарайте да не го превърнете в навик. Не всеки ден е късметлийски.

Скорпион

Този четвъртък ще ви се наложи да свършите, някои неща, които ще ви се сторят не особено почтени, но това не трябва да ви притеснява много. Това е ден, в който може да нарушите правилата.

Стрелец

Този четвъртък не се подавайте на нервите и емоциите. Ако ви предстои важна среща, за вас няма да е добре да покажете емоционалността си, така че по-добре я отложете за друг ден.

Козирог 

Този четвъртък разчитайте само на вашите собствени сили. Всяка странична намеса, дори и с най-добри намерения ще обърка работата ви.

Водолей

Този четвъртък е ден, в който задължително трябва да реализирате идеята, узряла през миналата седмица. Не мързелувайте, сега е много удачен момент за начинание.

Риби

Този четвъртък ще ви се иска да избягате някъде сами. Ще се наложи да почакате, но направете списък с нещата, които искате да си подарите.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети