6 мощни фирми искат да усвоят 2 милиона лева за подмяна на водопровода в село Яхиново

DenNews.bg
06.03.2019
размер на текста:

 Огромен интерес предизвика обществената поръчка на Община Дупница за избор на изпълнител, който да подмени водопровода в най-голямото село в общината Яхиново. 1 591 603,27 лева без ДДС е заложената сума, която е за инженеринг , а около 5,6 км е прогнозната водопроводна мрежа, която ще бъде подменена изцяло с нова. Условията за реализиране на самите дейности е между 120 и 180 календарни дни.
Комисия с председател зам.кметът Крум Милев, в присъствието на представители на участниците в поръчката и медии, отвориха документите на кандидатите. Те са: ДЗЗД "ЕНЦ Яхиново"-София, ДЗЗД "Строй Консулт 2019"-Благоевград, "Бул Строй Инвест" ЕООД-София, "ДЗЗД "Руен-Лесс"-Кюстендил, "Булплан Инвест" ООД-Кюстендил и ДЗЗД "Монолит-Яхиново"-Благоевград. Комисията продължава работа по документацията им, като на следващ етап ще обяви дата за второ открито заседание, на което ще бъдат отворени ценовите оферти на допуснатите.
За другите две села, в които предстои подмяна на водопровод - Бистрица и Самораново в следващите дни ще бъдат обявени датите за отваряне на ценовите предложения от участниците. Общата сума за трите села е над 5 млн.лева за тази дейност.

Най-четено

Темите от "Дупница"

Етикети