Дневен хороскоп за събота, 30 март

DenNews.bg
30.03.2019
размер на текста:

Овен

Тази събота в живота ви на преден план ще е любовта. Може да се влюбите или да накарате някого да се влюби във вас. Ако сте обвързани и не искате да променяте живота си ще е най-добре да избягвате представители на противоположния пол.

Телец

Тази събота се насладете на общуването с другите хора. Отпуснете се и говорете с тях, бягайте от конфликтите и се усмихвайте. Кой знае? В този ден може да бъде поставено началото на нова романтична връзка.

Близнаци

Всичко, което правите или говорите днес ще бъде на базата на наученото от вас през годините. Това знание е получено от знаещи и можещи хора, така че ако някой има претенции към вас, го насочете към първоизточника на въпросните знания.

Рак

Тази събота може да усетите остър недостиг на време. Възможно е то да не ви стига за нищо. Ако това се случи, помислете си дали, не сте отлагали прекалено дълго нещата, които е трябвало да свършите и сложете ред в задачите си.

Лъв

Тази събота е добре да запълните с обогатяване и на вашата духовност. Отидете на концерт, изложба или театър. Ако нямате възможност за такива занимания, прекарайте вечерта в четене на някоя хубава книга.

Дева

Тази събота сдържайте емоциите си и се постарайте да скриете от околните чувствата си. Във всякакви спорни ситуации, се стремете към компромис. Ако не го направите, това няма да е добре за вас и само ще загубите.

Везни

Може би днес ще летите в облаците. От една страна това е добре, защото ще ви помогне да се разтоварите, но от друга, може да ви попречи да вземете най-правилните решения.

Скорпион

Ако в последно време сте имали някакви грижи или неприятности, много е вероятно днес да се отървете от тях. Може би не от всички, но все пак от по-голямата част. Ако ги няма моментите с неприятности живота би бил твърде скучен.

Стрелец

Каквото и да направите днес, се постарайте всички да разберат, че е трябвало да се случи точно сега, а не е просто случайност. В противен случай ще се окаже, че всички хвърлени сили са отишли на вятъра.

Козирог

Тази събота не се притеснявайте да нарушите някое правило, за да постигнете целите си. Правилата са затова за да се нарушават. Това обаче не означава, че трябва да постигнете целите си с цената на всичко. Който нарушава правилата носи и съответната отговорност.

Водолей

Тази събота в никакъв случай не се вглеждайте в материалните неща, които притежавате и не си мислете, че притежаваното от вас е крайно недостатъчно. Освен материалното има и такива неща, като любов, здраве и щастие, а те са безценни.

Риби

Като силни хора днес вие ще трябва да подкрепяте околните и да им помагат в начинанията им. Не отхвърляйте никого, ако искате и вие да имате подкрепа, когато се нуждаете от нея.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети