Пчелите умират с изплезени езичета от най-силната отрова- Човекоцид!

DenNews.bg
26.03.2019
размер на текста:

Така умират отровените пчели-с изплезени езичета.Отровени са,защото,докато летят по цветовете на растенията(в случая по овощни дръвчета) и изпълняват мисията си,хората в собствената си арогантност и безумие пръскат с всякакви отрови,устремени и водени от магията на собствените си портмонета.
ХербиЦИДИ,ПестиЦИДИ,унищожаваме,от глупост,от мързел и още купища оправдания,консултирани от армия аграрни"специалисти",консултанти и търговци.....
А всъщност всички пръскат с ЧОВЕКОЦИДИ!
То големия производител,до двора на село-факт!!!!!!
По конкретно за пчелите-отравянето им е огромен проблем,не само и единствено на хората,посветили време и усилия за отглеждането им,предполагам всеки е наясно защо....?!!!!
А Закон и наредби как да се пръска,като часове от денонощието и със предварително предизвестие от поне ден,за да се затворят пчелите или да не са в полет -има!
И тук,както за почти всичко в родината ни-на никой не му пука за закони или правила,особено пък за ближния.......
А Проблема е колосален,защото никой не уважава нищо,в това число и себе си -и е склонен да унищожава с лека ръка - земята,водата, природата,хората....
Предполагам всеки се досеща, че повсеместното отравяне на околната ни среда,касае всички,без изключения,дори да си мислите,че някакси "ама точно аз съм защитен",защото примерно си купувате само БИО,това или онова-съжалявам-в заблуда сте!!!!!Всички сме в общия казан и можем да изпълзим, единствено -дружно.
Когато се научим да се обичаме,уважаваме и си помагаме,когато не ни води само личния дребен интерес и его.Когато сме ЧОВЕЦИ.
За справка,една скорошна новина е,че съда в Щатите,призна,че Раундъп-предизвиква рак у хората. Раундъп вече е забранен, но не и съставките му!Така,че напред със .....следващото име.
Желая на всички хора,любов,светлина и просветление.

Най-четено

Темите от "Коментари"

Етикети