Дневен хороскоп за вторник, 26 март

DenNews.bg
26.03.2019
размер на текста:

Овен

Този вторник може усетите силна нужда от промени. Старайте се конструктивно и открито да проявявате чувства, не бягайте от проблемите и давайте отговори, когато ви ги искат. Важен въпрос може да получи отсрочка.

Телец

Този вторник много остро може да бъде поставен въпросът за смяна на имиджа. По-полезни ще са ви преобразувания, които изискват от вас усилия (да се запишете на фитнес, например).

Близнаци

Събития или конфликти в обкръжението ви ще ви накарат да преосмислите привичните нагласи. Изостря се конкуренцията, борбата за власт и доминиране. Най-малко от всичко сега е необходимо да проявявате самонадеяност там, където чувствате напрежение.

Рак

Сега не бързайте нищо да започвате, иначе ще се натъкнете на проблеми, които ще ви устроят околните. Занимавайте се с подготвителни мероприятия. Това е добра възможност да преосмислите плановете си и да оставите най-жизнеспособните.

Лъв

Ако можете, вземете си почивка или отложете срещи, разговори, ако те не се отнасят до текущите дела и могат да почакат. Могат да ви дразнят категоричните изисквания и претенциите на някои хора и партньори.

Дева

Този вторник не пропускайте внезапните откровения, идеи, знаци от друга тема, която влиза в живота ви. Ревността в любовта може да доведе до необмислени резки решения. Има вероятност от преразглеждане на отношения.

Везни

През този ден може да усетите как напрежението нараства, но нещо може да ви тегли назад и да ви кара да се оглеждате на мечти и надежди, на които не е съдено да се сбъднат. Вечерта е възможна разочароваща информация, необходимост да се потопите в чужди проблеми.

Скорпион 

Вие можете да успокоите, да вдъхновите друг човек и сега това е по-полезно, отколкото да засядате на собствените си неутешителни мисли. Възстановете полезните си навици и връзките, които ще допринасят за това. Намерете компания за посещение на фитнес залата или за вечерна разходка.

 

Стрелец

Този вторник може да ви изненада със сложности в работата. Не започвайте нищо ново, ако някъде е наложително да отстраните хаоса или да укрепите позиции. Повече внимание отделяйте на преговори с партньори.

Козирог

В личния живот ситуацията може да е кризисна, а партньор да проявява упоритост или егоизъм. Развличайте се, занимавайте се с свои дела. Някой в обкръжението ви може да се държи агресивно. Използвайте промените, за да обновите договорености с партньори.

Водолей

Контактите, които сега се случват спонтанно, с времето ще подхранват доходите ви. Очаква ви наситен с преживявания и събития ден. Влагайте максимум усилия, но не очаквайте прекалено много. Емоциите ще ви пречат да мислите рационално и ще ви отвличат от първостепенните задачи.

Риби

Възможни са грешки във финансовите въпроси, изостря се конкуренцията. Остра става емоционалната неудовлетвореност, но избягвайте желанието да си кажете всичко, което мислите, на партньори. По-добре се ориентирайте върху общото дело, дайте енергийна храна на плановете си и вземете решение.

 

Най-четено

Темите от "Любопитно"

Етикети