Дневен хороскоп за сряда, 20 март

DenNews.bg
20.03.2019
размер на текста:

Овен

Тази сряда не сте длъжни да следвате ничии препоръки. Колко и голям да е авторитета на човека, вие най-добре знаете как да постъпите.

Телец

Днес ще бъдете, като пророк за случващото се. Доверете се на вашия опит и интуиция и действайте изпреварващо на събитията.

Близнаци

Тази сряда ще имате възможността да си наваксате с работа, която вече изостава много време. Едва ли ще имате друга такава възможност скоро, така че не пропускайте възможността.

Рак

Днес имате пълното право да поискате дължимото ви. Достатъчно време сте чакали, сега може да предявите своите претенции и да настоявате за отговор.

Лъв

Днес не се колебайте да комбинирате различни методи при решаването на сложни задачи. Съвършенството се постига при комбинирането от знания и умения.

Дева

Тази сряда ще се чувствате напрегнати. Не давайте воля на емоциите си, а ако не може да се укротите ограничете контактите си до минимум.

Везни

Повечето дейности днес ще ви сте струват безсмислени, но това не е така. Имате прекалено големи изисквания към себе си. Променете това.

Скорпион

През този ден нещата ще се получават лесно, но няма да е все така. Възползвайте се от днешната възможност, като едно голямо изключение.

Стрелец

Ако имате повече късмет днес ваше познанство може да се превърне в истинско и дълготрайно приятелство. Потърсете истинските неща във връзката.

Козирог

Това е ден, в който е добре да спазвате правилата. Все ще има някой, който да следи действията ви, така че бъдете внимателни.

Водолей

Днес съществува риск да бъдете хванати в грешка. Опитайте се да представите дейността си, като импровизация.

Риби

Днес не си търсете проблеми за решаване. Понякога просто няма такива. Ако ви е скучно отидете на кино или започнете книга.